Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1

Text/HTML

 

De Waakmonitor

U als medewerker van het kinderdagverblijf weet dat er in de slaapkamer van de kinderen regelmatig toezicht gehouden moet worden. In de meest gevallen wordt voor de functie gebruik gemaakt van een babyfoon.

Via de babyfoon wordt u gealarmeerd door geluiden en gaat u in de slaapkamer een kijkje nemen. Met als gevolg dat de kinderen gestoord worden in hun slaap.

Voor u als begeleider is er een extra belemmering als de slaapkamer zich op een andere verdieping bevindt of wat verder weg is.

De Waakmonitor van Daxis vervangt de babyfoon. Alarmering vindt nog steeds plaats via geluiden uit de slaapkamer. Maar ook toezicht door mee te kijken met de camera is nu mogelijk geworden.

Het tweeweg audio systeem zorgt ervoor dat u direct kunt spreken. Hierdoor hoeft u de slaapkamer niet steeds in te lopen.

De Waakmonitor biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele systemen. We noemen er een aantal:

 

 

Snel en direct toezicht

Doordat er gebruik wordt gemaakt van camera’s kunt u continue toezicht houden op de ‘slapende’ kinderen. U kunt meerdere camera’s tegelijkertijd bekijken in de Waakmonitor. Ook het rouleren van camerabeelden behoort tot de mogelijkheden.

Tijdens een verontrustend geluid uit de slaapkamer kunt u direct op de Waakmonitor vaststellen of er een probleem is. Zo hoeft u niet direct de slaapkamer binnen te gaan.

 

 

Snel en accuraat optreden

Door gebruik te maken van twee weg audio camera’s kunt u alle geluiden in de slaapkamer kraakhelder horen, maar u kunt ook terug praten. Hierdoor kunt u snel en doeltreffend optreden.

 
 

 

Vier ogen beleid

Het vier ogen beleid zorgt ervoor dat er voldoende personele bezetting aanwezig is. Voor veel organisaties een speerpunt.

U kunt nu uw team beter ondersteunen omdat de beelden van een andere vestiging te bekijken zijn. Hierdoor kunt u tijdens de vakantietijd en op minder bezette tijden toch een oogje in het zeil houden waar u ook bent.

De beelden kunnen u wekelijks toegestuurd worden op een DVD, waarna ze verwijderd worden in de Cloud.

 

 

Bewijsvoering

Afgelopen jaren zijn er steeds meer gevallen in de media verschenen van ongewenst gedrag bij kinderdagverblijven. Camera toezicht is een uitermate goede manier om de veiligheid te waarborgen.

De Waakmonitor wordt standaard geleverd met een Cloud dienst. Deze dienst zorgt ervoor dat de beelden voor ALLEEN BEVOEGDE personen beschikbaar zijn.

Dit middel is naar ouders een signaal voor extra veiligheid en zekerheid. U geeft immers aan er zeker van te zijn volgens regels en richtlijnen te werken. 

 

 

 

Eenvoudige bediening

Doordat er gebruik gemaakt wordt van herkenbare systemen is de Waakmonitor erg makkelijk in gebruik. Zo heeft de Waakmonitor een touchscreen en maakt deze gebruik van het hetzelfde besturingssysteem als uw smartphone en/of tablet.

 

 

 

Veiligheid

De Waakmonitor maakt gebruik van netwerktechnieken. De beelden worden op een veilige manier naar de Cloud getransporteerd. Beelden zijn niet te bekijken door onbevoegde personen.

 

 

Open systeem voor tablet en smartphone

U kunt uw eigen tablet ook gebruiken om beelden te bekijken. Hierdoor kunt u zelfs tijdens de pauze in de buitenlucht de slaapkamer observeren.

 

 

 

Slaapliedjes en temperatuur

De camera voorziet niet alleen in beelden, ook kan de camera de temperatuur weergeven. Het lampje op de camera geeft aan de hand van kleuren de temperatuur aan. Voordat de kinderen gaan slapen kan via De Waakmonitor verschillende slaapliedjes afspelen. Met een druk op de knop zorgt u ervoor dat de kinderen lekker gaan slapen.

 

 

  De Waakmonitor folder 
   De Waakmonitor prijzen

  

Hosting
Office 365
Tablets
Cloud
Camera beveiliging
Online backup
Digitale aktetas
Telefonie / Voip
Internet
ADSL
VSDL
Glasvezel
Daxis Business Center - Maagdenburgstraat 22 - 7421 ZC Deventer - Tel: 0570-633242 - Fax: 0570-637062 - info@daxis.nl